Social Media

Seznam za kampiranje

Pred dvema letoma sva kot par prvič skupaj kampirala. Kako je uspelo Klemnu, da me je prepričal za to, še danes ne vem. Vem pa, da mi je kampiranje priraslo k srcu in postalo fajn predvsem zaradi sproščenosti, fleksibilnosti in minimalizma. Čas mineva počasneje, nikomur se ne mudi, v teh dneh pozabim na računalnik in sem cel dan brez make upa. 😊


Zadnje počitniške dni sva preživela na morju in odločila sva se za kampiranje. Od prvega kampiranje sva bila tokrat že malo bolj vešča, kaj vse mora z nama, česa ne smeva pozabiti in na kaj morava biti pozorna pri tovrstnem počitnikovanju. Prvič sva ob prihodu v kamp ugotovila, da nimava schuko/cee adapterja, ki sva ga mrzlično iskala po okoliških trgovinah. V izogib podobnim pripetljajem ali po nesreči doma pozabljenim stvarem sva pripravila seznam najinega pakiranja za kampiranje, ki si ga lahko prenesete tukaj.

Seznam za kampiranje se seveda razlikuje, ali kampirate na morju ali v gorah; ali kampira par, družina z otroki ali skupina prijateljev, a najpomembnejše stvari so na seznamu.


Theme by BD